Gul snöDet handlar om två killar som heter David och Jocke dem har olika egenskaper på snowboarden. Dem har två problem de behöver snö och en lärare. Jag tyckte att boken var väldigt bra och rolig.
/William M

VampyrenDen var bra. Det handlar om en tjej som bor i ett stort hus med sin morbror,farbror, moster och sin kompis när hon får besök av en vampyr

VargatidenBoken var skenande och rolig att läsa.
Det handlar om 4 barn som försöker lösa ett brott men åker "fast".
De blir nästan dödade!

Sune och svarta mannenFörst handlar det om när Sune är på läger med Jocke och Jocke säger att det finns en svart man som gillar att plåga barn!!! Sedan handlar det om att Sune ska flytta från klassen och speciellt Sophie. Boken var rolig och bra.

Bibliotekets nya tema!

Vårt nya tema är djur! 
Därför har vi plockat fram massor av böcker som handlar om djur. Både faktaböcker och berättelseböcker. Dessa böcker hittar du utanför biblioteket på vår temahylla! 


Vi har även en tävling i biblioteket som pågår från idag till och med höstlovet. Den går ut på att gissa vilken päls varje bokstav har. Av alla rätta svar lottar vi fram vinnare som får en varsin bok.


Vi hoppas på många svar i vår nya bibliotekslåda där du också kan lägga lappar med förslag. 

Den flygande holländaren


Boken handlar om en pojke som skulle rädda sin far från en förbannelse och de va ett stort äventyr. Under äventyret händer det en massa spännande saker.

Jag tyker att den här boken va super bra för att den va jetespenande.

/Oskar V i Jollen

Hemligheten på perrong 13

Den här boken var jättebra! Den var spännande och jag längtade efter att få läsa slutet. Om du gillar Harry Potter, Narnia och Sagan om ringen så tror jag att du kommer gilla den här.

En nyfödd pojke som lever på en ö långt bort blir kidnappad av en rik och elak tant och hamnar i London. För att komma tillbaka till ön måste man vänta 9 år. För den hemliga gången tillbaka till ön syns bara vart nionde år. När gången öppnas igen är det flera personer som vill gå genom gången och komma till London för att hämta hem prinsen igen. Men dom har bara några dagar på sig - och vart finns han? Hur ser han ut? Vill han komma tillbaka till ön och vara prins?

/Viktoria
 
 

fyrensbokblogg.blogg.se

Välkommen till Fyrens Bokblogg! Här berättar vi, både vuxna och barn, om olika böcker vi läser, och hjälper varandra att rekommendera böcker.

RSS 2.0