Sjöodjuret i Bergsjön Författare är Martin Widmark

Nelly och hennes familj åker på semester.Walle  som hon träfar senare i boken är också med på äventyr med sjöodjuret i bergsjön men Bror och Elsa som äger campingen som vi är på försöker få sjöodjuret att stanna så dom kan få folk att koma dit och kola på sjöodjuret  men problemet som vi försöker avklara är att sjöodjuret aldrig får träffa sina föräldrar om hon inte kommer ut ur sjön till havet.

Lill-Kitty Spöket på vinden (av Carolyn Keene)

Kitty är med på en talangtävling och tävlar mot Lizzie Benson, hon är otroligt duktig när hon gör sina fantastiska konster. Kitty, Bess och George hittar en massa ledtrådar om att Lizzie är ett spöke, är verkligen Lizzie ett spöke??
                                                                                Av: Alva Sandberg
Jfjd

Bert bästa betraktelser

Bert fortsätter tufft att skriva dagbok,fast det" Somalia vet är förbjudet för snart 13-åriga killar.så har han en massa festliga och fräcka tankar och åsikter om det mesta som händer. Vad sysslar han med då? Ja, han spelar t ex basgitarr i popgruppen Heman Hunters, går på disco, ojar sig över matteprov eller längtar efter moppe. Och självklart ägnar han sig en hel del åt kärlek och romantik! 
     
  
     Läs också BERTS DAGBOK 

Ps den va inte bra MVH Filip

Sunes sommar


Min bok var jätte bra och spännande! Den handlade om att Sune och hans familj skulle åka på semester men där dem har tänkt sig att åka till ändrar pappa Rudolf på...shdjdha
Dhfjsjjsjfhzhfsvfbsgfvsgdvsvvxsvhfhzvfsvfh
Jxjxhxhzchdbbfzbvfdgxhhxvx
Bzbdvdvzvxvxvzvx

(Dalslands deckarna) Den försvunna hästen (av Pia Hagmar)

Myggan kommer till Aron och berättar att en häst har försvunnit, nämligen Myggan bästa häst Felix. Myggan och Aron bestämde sig för att sova över i stallet och för att se vilka som stal hästarna. Det blir ett spännande och oförglömligt äventyr.
Jag tyckte boken var jättebra, spännande och får 5/5                                                                             Alva Sandberg

en

fyrensbokblogg.blogg.se

Välkommen till Fyrens Bokblogg! Här berättar vi, både vuxna och barn, om olika böcker vi läser, och hjälper varandra att rekommendera böcker.

RSS 2.0